Korpset har hovedopptak i august hvert år, men man kan når som helst. Øvelsene våre er konsentrert på tirsdager og torsdager, og vi øver på Hornnes Skole.


Det første året man er med i korpset, er man aspirant. Aspirantene har øvelse 1 time per uke, dette er instruksjon i notelære og spilleteknikk på et valgt instrument.

Det andre året som medlem, er man junior og spiller sammen med andre på samme nivå i juniorkorps..

Fra det tredje året er man med i hovedkorpset. Hovedkorpset har to øvelser i uka - fellesøvelse (tirsdag kl 17-19) og gruppeøvelser/fellesøvelser/instruksjon (torsdag).

I tillegg til vanlige øvelser har vi seminarer vår og høst, hvor vi får øvd mer intensivt fram mot f.eks en konsert eller konkurranse.

Våre faste arrangement og spilleoppdrag er høstkonsert, julaften i Skjeberg Kirke, vårkonsert, 1. mai, 16 mai - barnehagetog og 17. mai. Juni hvert år har vi sommertur som avslutning. Det er veldig moro for både store og små. Det hender at vi får flere forespørsler om spilleoppdrag, noe vi tar med stor iver.

Etter skolestart deltar vi på Tusenfrydstevnet. Her spiller vi litt og så brukes resten av dagen på karuseller og moro.

Sommertur drar vi på rett etter skoleslutt. I år skal vi til Bø i Sommarland

Ved å være med i et korps, får barna en musikalsk utdannelse som grunnskolen ikke kan gi. De lærer å lese noter, å spille et instrument, samspill, mestring og å fremføre sin spilleglede for andre. Ikke minst så er korps veldig morsomt og sosialt!

Vårt motto er: Korps er for alle - alle skal med!

Vi ønsker nye medlemmer hjertelig velkomne.

For mer informasjon, ta kontakt med korpsleder Linn Hammerstad. Tlf 97782108 og

e-post linham1@ostfoldfk.no